Un fost jucator de la DINAMO a recunoscut ca se afla in tratative cu STEAUA

STEAUA BUCURESTI  s-a trezit pe ultima suta de metri si incearca sa isi completeze lotul in aceste zile dupa ce antrenorul COSTEL GALCA a tras mai multe semnale de alarma cu privire la nevoia de jucatori care se resimte la gruparea din Ghencea. Dupa aducerea atacantului VALENTIN LEMNARU, stelistii se afla in tratative cu un fost fundas de la DINAMO.

SRGIAN LUCHIN, jucatorul echipei bulgare BOTEV PLOVDIV, a recunoscut, intr-un interviu acordat Prosport, ca este in discutii cu oficialii din Ghencea insa, deocamdata, nu a primit nicio oferta concreta. LUCHIN a mai declarat si faptul ca a mai primit o oferta din partea echipei FCM Tg Mures dar ca va cantari toate variantele pe care le are la dispozitie inainte de a lua o decizie finala.

CITESTE SI: STEAUA BUCURESTI l-a prezentat oficial pe atacantul VALENTIN LEMNARU. FOTO 

“STEAUA inca nu mi-a prezentat o oferta concreta. Doar am discutat în principiu. Eu trebuie sa pun in balanta totul, atat ceea ce ma intereseaza pe mine pe plan sportiv, cat si financiar pentru ca trebuie sa ma gandesc la familie. Sper ca voi lua decizia cea mai buna”, a declarat LUCHIN pentru sursa citata.

SRGIAN LUCHIN a mai spus si faptul ca s-a consultat cu prietenul sau LATOVLEVICI asupra posibilitatii de a juca in Ghencea, in conditiile in care, pana iarna trecuta, fundasul banatean a imbracat tricoul marii rivale, DINAMO, pentru care a bifat 66 de partide in Liga I si a marcat doua goluri.

CITESTE SI: RAPID-STEAUA, ora 21:00, LOOK TV si LIVE TEXT MONDO NEWS / Primul derby al sezonului 

Sursa foto: sport.ro