Un fost LUPTATOR de MMA a rupt cu BATAIA niste HOTI! VIDEO

MAYURA DISSANYAKE, un fost luptator de MMA, si-a deschis o afacere in orasul american HOUSTON, de curand fostul sportiv trecand printr-o intamplare nedorita dupa ce trei persoane au incercat sa il JEFUIASCA pe unul dintre angajatii sai.   

Fostul luptator era in magazin sau cand a vazut ca angajatul, care se intorcea la magazin dupa ce a trecut pe la banca, a fost ATACAT de hoti cand a coborat din masina si se pregatea sa revina la lucru.

CITESTE SI: VIDEO. Momentul INCREDIBIL in care un IEPURE este INGHITIT de un PESCARUS!

“A fost doar o reactie simpla, cand vezi ca cineva primeste un pumn, iesi imediat sa-l salvezi”, a spus DISSANYAKE. “Pe primul l-am lovit cu piciorul, iar celuilalt i-am dat un pumn in fata”, a explicat fostul practicant de arte martiale.

MAYURA DISSANYAKE este din Sri Lanka si este cunoscut in sportul de contact cu numele de MAYURA. A participat timp de zece ani in luptele din circuitul MMA si a fost de cinci ori campion al tarii sale.

CITESTE SI: VIDEO. O VEVERITA se lupta cu un SARPE. Ce se intampla mai departe te va uimi 

“Am invatat cum sa lovim cu pumnul, cu piciorul, cum sa te misti, tot ce este legat de lupta”, a spus MAYURA DISSANYAKE. Din infruntare, hotii au iesit sifonati rau, iar unul dintre ei nu s-a mai putut ridica de la pamant, in timp ce ceilalti doi au luat-o la fuga. La scurt timp dupa conflict, politia si-a facut aparitia si l-a ARESTAT pe infractorul pus la pamant de  MAYURA DISSANYAKE.

Sursa foto si video: youtube.com