Un fost MINISTRU a ajuns PROFESOR la PUSCARIE

Fost detinator al portofoliului Transporturilor in guvernul Victor Ponta 2, RELU FENECHIU a ajuns PROFESOR pentru detinutii cu care imparte PUSCARIA. El le preda cursuri de initiere in informatica colegilor si, astfel, primeste o REDUCERE a PEDEPSEI, informeaza postul Romania Tv.

RELU FENECHIU a fost vizitat recent de un fost coleg de partid, caruia i-a spus ca este in forma. Fostul ministru nu s-a plans de conditiile din inchisoare. RELU FENECHIU si fratele lui, Lucian, condamnati la cinci ani de inchisoare in dosarul „Transformatorul”, se afla incarcerati la Penitenciarul Vaslui.

CITESTE SI: RELU FENECHIU A FOST TRANSFERAT IN CEA MAI MODERNA PUSCARIE DIN MOLDOVA

RELU FENECHIU a fost trimis in judecata de procurorii DNA in iunie 2012, fiind acuzat ca prin firmele sale a vandut transformatoare si intreruptoare uzate si vechi la preturi de produse noi catre Sucursala de Intretinere si Servicii Energetice Electrice Moldova, cu complicitatea fostei conduceri a institutiei.

RELU FENECHIU a fost membru al PNL timp de 18 ani si se afla la al treilea mandat de deputat in momentul condamnarii. El a fost presedintele PNL Iasi din 2004, iar din 2008 a detinut functia de vicepresedinte al PNL la nivel central, dupa decizia instantei demisionand din PNL. De asemenea, RELU FENECHIU a fost ministru al Transporturilor timp de sapte luni, pana in iulie 2013, cand s-a retras din aceasta functie, ca urmare a condamnarii in prima instanta.

CITESTE SI: RELU FENECHIU S-A SIMTIT NEDREPTATIT PE TIMPUL SEDERII IN PENITENCIARUL IASI

Sursa foto: bzi