Un fost ministru a lansat o previziune SUMBRA la adresa lui KLAUS IOHANNIS

Fostul ministru al Culturii RAZVAN THEODORESCU a lansat, duminca seara, o previziune SUMBRA la adresa presedintelui Romaniei KLAUS IOHANNIS. 

KLAUS IOHANNIS a fost ales presedinte in luna noiembrie a anului trecut cu o majoritate confortabila. Totusi, ultimele masuri luate de acesta au suparat foarte tare puterea care se gandeste sa ia atitudine.

Daca primele luni de mandat ale lui KLAUS IOHANNIS au semnificat o intelegere perfecta intre presedinte si premier si Puterea il lauda cu fiecare ocazie. Imediat ce a inceput sa se puna contra masurilor luate de VICTOR PONTA, pesedistii au inceput sa discute despre o eventuala SUSPENDARE.

CITESTE SI: COALITIA DE GUVERNARE se reuneste luni. Care vor fi principalele SUBIECTE DE DISCUTIE

Fostul ministru al Culturii RAZVAN THEODORESCU a afirma ca SUSPENDAREA lui KLAUS IOHANNIS ar putea fi o varianta de luat in calcul de catre PSD.

„A inceput cuviincios, ca un primar de Sibiu, dar am impresia ca a cam deviat. A aratat ca poate sa faca si lucruri nesabuite. Un presedinte poate fi si suspendat”, a declarat RAZVAN THEODORESCU la Romania TV.

RAZVAN THEODORESCU nu mai este membru PSD din 2010, dar a ramas in relatii apropiate cu mai multi membrii importanti ai partidului.

Sursa foto: presidency