Un fotbalist de la Steaua a suferit o accidentare teribila in timpul antrenamentului de marti

Unul dintre  fotbalistii echipei Steaua Bucuresti a suferit o accidentare groaznica in timpul sedintei de antrenament de marti. Este vorba de  mijlocasul Lucian Filip care a parasit sedinta de pregatire a campioanei dupa ce a suferit o fractura de peroneu la piciorul stang, informeaza postul de televiziune Digi Sport.

Lucian Filip va fi operat de urgenta chiar in aceasta seara la Spitalul Militar din Capitala. Conform sursei citate, accidentarea lui Filip ar fi fost provocata de Mihai Costea, care a avut o intrare dura la coechipierul sau.

Pierderea lui Lucian Filip este una teribila pentru antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, care ramane fara solutii pentru postul de inchizator in cea mai dificila perioada a sezonului, dupa ce l-a pierdut si pe Mihai Pintilii, lovit si el serios in meciul de la Basel.

In prezent, Steaua mai are doua optiuni pentru postul de mijlocas central, pe Bourceanu si Neagu, plus alte doua solutii “de avarie” – Gardos si Prepelita.

Lucian Filip nu va mai putea juca in acest an, el urmand a reveni pe gazon in februarie sau martie.

Pentru Steaua Bucuresti urmeaza o perioada extrem de solicitanta, in urmatoarele patru saptamani ros-albastrii trebuin sa dispute nu mai putin de 9 partide oficiale in Liga I, Liga Campionilor si Cupa Romaniei.

Sursa foto: steauafc.com