Un fotbalist refuză să mai joace după ce i s-a furat ceasul de 70.000 de euro din vestiar

Atacantul danez Kasper Dolberg, legitimat la OGC Nice, a fost victima unui furt din vestiar, la baza de pregătire a echipei franceze, dezvăluie cotidianul L’Equipe.

Fotbalistul venit în această vară de la Ajax pentru 20,5 milioane de euro a fost extrem de furios după ce la finalul unui antrenament a sesizat că i-a dispărut ceasul în valoare de 70 de mii de euro. Dacă fotbaliştii sunt destul de frecvent victimele hoţilor, jafurile se petrec de obicei la domiciliul lor, când aceştia lipsesc de acasă, nu în vestiarul echipei unde trebuie să ai încredere în coechipierii tăi. De aceea, danezul a fost teribil de supărat şi a ameninţat conducerea clubului că nu mai joacă până când nu va fi recuperat preţiosul obiect.

Presa franceză a anunţat că Kasper Dolberg (foto interior) nu s-a prezentat la antrenamentul de a doua zi după incident, invocând o duere de stomac…din cauza mâniei. De asemenea, a dat de înţeles că nu va intra la partida cu Dijon dacă nu este descoperit autorul furtului. Preşedintele clubului, Jean-Pierre Rivère, i-a explicat că este neputincios în această privinţă, iar antrenorul echipei, Patrick Vieira, i-a spus clar că intenţionează să-l introducă din primul minut în teren. 

Danezul nu a anunţat dacă va rămâne ferm în privinţa boicotului – cu siguranţă însă, s-a învăşat minte să mai vină cu obiecte de valoare asupra lui. Dolberg debutase etapa trecută la gruparea de pe Coasta de Azur, în înfrângerea cu Montpellier. Kasper Dolberg a înscris 12 goluri şi a oferit 6 pase de gol, în cele 39 de partide jucate pentru Ajax în sezonul trecut. În cei trei ani în care a evoluat pentru aceştia, atacantul a jucat 119 meciuri oficiale şi a înscris de 45 de ori.

Sursa foto: sport