Un fotbalist renunta la nationala Romaniei si pleaca la munca in Irlanda

Emanuel Moldoveanu, unul din componentii nationalei Romaniei de fotbal in sala a renuntat la prima reprezentativa pentru a pleca la munca in Irlanda.

Emanuel Moldoveanu, component al primei reprezentative si legitimat la clubul United Galati, nu s-a mai prezentat la reunirea lotului gruparii de la malul Dunarii dupa pauza competitionala, conform viata-libera.ro, si le-a transmis oficialilor clubului ca prefera sa-si castige existenta peste hotare, unde va primi un salariu de 1.500 de euro pe luna.

“Am renuntat sa joc acasa pentru ca am primit o oferta aici sa joc si sa muncesc. Tot in prima liga, tot futsal. E adevarat ca nivelul e de amatori aici, dar primul loc merge in Cupa UEFA. M-am apucat de munca pentru ca futsalul nu e platit si toti il practica de placere. Am 28 de ani, m-am gandit la viitorul meu, sper sa fiu inteles. M-am simtit foarte bine la United, am avut performante, am fost un grup unit acolo. Le multumesc tuturor pentru sustinere, in special domnului Asandei, care m-a ajutat foarte mult de am ajuns si la echipa nationala. Sper ca baietii sa termine cat mai sus in clasament si urez succes nationalei la Campionatul European”, a explicat Emanuel Moldoveanu din Irlanda.

Jucatorul ar fi trebuit sa participe cu nationala Romaniei la Campionatul European de futsal, mai scrie sursa citata, care va incepe la sfarsitul acestei luni in Belgia.

Sursa foto: viata-libera.ro