INGRIJORATOR! A murit din cauza retelei de socializare FACEBOOK

Retelele de socializare au un rol tot mai important in viata noastra, insa influenta lor nu este intotdeauna pozitiva. Dovada sta un incident petrecut joi seara in oraselul Beganne (Franta).

Trei tineri au raspuns unei provocari lansate pe Facebook, insa finalul a fost unul tragic pentru unul dintre ei, in varsta de 19 ani. El a murit dupa ce s-a aruncat in apa legat de bicicleta.

CITESTE SI: FACEBOOK: CATI ANGAJATI ROMANI SOCIALIZEAZA PE RETELELE DEDICATE!

“Tanarul s-a inecat dupa ce s-a aruncat in apa pe bicicleta, in cadrul unei provocari lansate pe Facebook”, a declarat AFP Igor Souchu, substitut al procurorului, considerand jocul ”dramatic si absolut prostesc”.

Jocul, lansat acum cateva saptamani pe Facebook, le cere participantilor sa se arunce in apa — cu dovada filmata — sau sa ofere o cina la restaurant.

CITESTE SI: CM BRAZILIA 2014: CELE MAI TARI APLICATII PE CARE SA LE DESCARCI PENTRU FOTBAL

Tanarul care s-a inecat era insotit de doi prieteni, dintre care unul ii filma pe ceilalti doi. ”Victima s-a gandit sa isi lege bicicleta de picior ca sa o poata recupera, dar apa are sase metri si nu a putut sa iasa la suprafata”, a spus un oficial al jandarmeriei. ”Din cate stim, este primul deces din Franta cauzat de o astfel de provocare”, a adaugat ofiterul.