Un grup de IMAMI a cantat IMNUL FRANCEZ in fata SALII BATACLAN (VIDEO)

Un grup de IMAMI s-a adunat la un memorial improvizat in fata SALII BATACLAN DIN PARIS, duminica dimineata, pentru A SE RUGA si a CANTA IMNUL FRANCEZ “LA MARSEILLAISE” impreuna cu rude ale victimelor atentatelor de vineri din capitala franceza.

Postul de televiziune francez TF1 News a filmat scena, care mai tarziu a fost reluata in presa britanica de The Guardian, scrie The Huffington Post.

Emblematica sala de concerte a fost locul celui mai sangeros dintre o serie de ATACURI TERORISTE coordonate comise vineri seara LA PARIS, cu cel putin 90 de morti din totalul de 132.

CITESTE SI: BONO (U2): TERORISTII AU DETURNAT ISLAMUL. ESTE O INSULTA ADUSA ACESTEI RELIGII

Cand a fost lansat atacul, in sala plina cu 1.500 de oameni, era in desfasurare un concert al trupei americane de rock Eagles of Death Metal. Atacatorii au deschis focul asupra publicului si apoi, dupa ce fortele speciale franceze au initiat o interventie, si-au detonat centurile explozive in mijlocul spectatorilor.

Sambata, pianistul german Davide Martello si-a instalat pianul in fata salii Bataclan unde a interpretat piesa “Imagine” a lui John Lennon, in mijlocul unei multimi de oameni.

Sursa foto: huffingtonpost