Un grup de SENATORI va ataca legea care INTERZICE FUMATUL in spatiile publice la CCR

Mai mult parlamentari vor sa conteste la Curtea Constitutionala legea antifumat adoptata saptamana trecuta. Senatoarea CRISTIANA ANGHEL a inceput deja sa stranga semnaturi si nu mai mai are nevoie decat de cinci nume ca sa trimita documentul, anunta Digi24.ro.

“Am semnaturi si de la nefumatori, care au inteles ca legea e facuta aiurea. E un articol de lege care poate fi interpretat ca nu poti fuma nici in casa ta. In cazul in care stai la bloc si vecinul de sus sau de jos sau vecinul care trece pe scara constata ca e deranjat de fumul din casa ta, poate sa dea telefon la mediu, la garda, si sa te amendeze”, a declarat CRISTIANA ANGHEL, senatoare ALDE.

CITESTE SI: LEGEA CARE INTERZICE FUMATUL IN TOATE SPATIILE INCHISE A FOST PROMULGATA. UPDATE

Avceasta a argumentat ca “nu e vorba de fumat, aici e vorba de faptul ca unii nu inteleg ca au si altii drepturi pe langa ei”. 

CITESTE SI: ALINA GORGHIU, despre legea ANTI-FUMAT: Intram in normalitate

 “Daca tu ma faci pe mine si-mi interzici si acasa sa mai fumez, atunci pot sa vin cu o lege sa interzic comercializarea tutunului, sa vedem daca bugetul se poate lipsi de un miliard de euro”, a mai spus aceasta, citata de Digi24.

Sursa foto: wowbiz