UN HACKER a furat banii donati unui copil BOLNAV DE CANCER

 Un tanar de 21 de ani, din FOCSANI, este acuzat de frauda informatica si efectuarea de operatiuni financiare in mod fraudulos. Printre victimele acestuia se afla si IONUT SCHIOPU, un COPIL BOLNAV de cancer.

Familia baiatului BOLNAV DE CANCER a constatat  ca banii nu mai sunt pe card in momentul in care se pregatea sa plece cu Ionut la tratament, la Bucuresti. Intentionau sa mearga la banca pentru a vedea ce s-a intamplat cu fondurile lor, dar nu au mai apucat pentru ca au fost sunati de politistii de la CRIMA ORGANIZATA, care i-au informat ca TIBERIU L., cel care a facut plati cu cardul lor a fost prins. 

„Pe noi ne-a contactat politia de la CRIMA ORGANIZATA si ne-a spus ca au prins hotul. Noi am constatat ca ne lipseau niste bani de pe card, putin peste 1.200 lei, atunci cand am verificat contul sa vedem ce mai aveam pentru ca urma sa mergem cu copilul la Bucuresti. Anterior, am cumparat o canapea de la un magazin mare din FOCSANI, pentru baiat, pentru ca cea pe care dormea era foarte tare. Urma sa mergem la banca sa vedem ce s-a intamplat, dar ne-a sunat politia si ne-a spus ca a prins hotul. Ni s-au dat asigurari ca-i vom recupera. Banii acestia erau din donatiile oamenilor cu suflet, care ne-au ajutat si nu ne-am putut gandi ca intr-un magazin mare se poate intampla asa ceva. Suma era pentru tratamentul copilului”, ne-a spus Liviu Schiopu, tatal baietelului. 

CITESTE SI:  O ELEVA de 13 ani din Bucuresti a fost RANITA GRAV la ora de SPORT. ISMB face verificari

 De altfel, pe pagina de Facebook a baietelului a fost postat un mesaj despre cele intamplate. „Un raufacator a reusit prin mijloace doar de el stiute sa ne sustraga o suma importanta de bani de pe card. Noi credem ca a fost un ajutor divin deoarece banii erau donati de oameni generosi, destinati mie pentru a ma ajuta in lupta impotriva cancerului. POLITIA a descoperit hotul si ne-a dat asigurari ca prejudiciul poate fi recuperat. Multumim Politiei Romane ca vegheaza asupra cetatenilor permanent!”. 

CITESTE SI: PERCHEZITII DIICOT in VALEA JIULUI: Retea de PROXENETI cu profesor universitar si studente implicate
   
 Baietelul din Oreavu nu este singurul pagubit de TIBERIU L., dar este ultimul, pentru ca, la finele lunii trecute, politistii de la Crima Organizata i-au venit de hac. El a fost retinut de politisti si prezentat instantei, dar aceasta din urma a apreciat ca  poate fi cercetat si sub control judiciar.

sursa text si foto: monitorulvn.ro si agentpreneur.org