Un HACKER a umplut conturile de TWITTER ale STATULUI ISLAMIC cu mesaje PRO-HOMOSEXUALI

Mai multe conturi de Twitter ale organizatiei teroriste Statul Islamic au fost sparte de un hacker asociat Anonymous, care a postat mesaje pro-homosexuali. Autorul atacului informatic, WachulaGhost, a spus ca a fost destul de usor sa acceseze peste 250 de conturi de Twitter folosite de jihadisti, relateaza Metro News, citat de News.ro.

El a avertizat ca va continua atacurile, desi a primit amenintari cu moartea. “Am inceput sa le spargem conturile si sa (postam – n.r.) imagini porno si legate de gay pride (…). Ne-am gandit ca publicarea de imagini cu persoane dezbracate ii va ofensa”, a explicat el. Hackerul WachulaGhost a mai vizat organizatia terorista dupa ce a revendicat atacul din clubul pentru homosexuali Pulse din Orlando, unde au fost ucisi 49 de oameni.

El a spus atunci ca poate accesa conturi de pe retelele de socializare ale Statului Islamic in mai putin de un minut, pentru ca membrii gruparii au capacitati tehnice limitate. “Am facut-o pentru vietile luate la Orlando (…). Pierderea de vieti nevinovate nu va fi tolerata”, a spus hackerul pentru Newsweek. Ancheta privind cel mai de amploare masacru armat din istoria americana a aratat ca criminalul frecventa Pulse dinainte de atac si a folosit, anterior, aplicatii de socializare pentru homosexuali.

Sursa foto: BBC