Un hot a fost prins intr-o biserica din Sectorul 6

Agentii din cadrul Directiei Generale de Politie Locala Sector 6 au prins un barbat in varsta de 34 de ani, care incerca sa fure geanta unei femei, talharia avand loc in Biserica Sfanta Vineri, situata pe Strada Brasov. 

Profitand de neatentia victimei, barbatul a sustras geanta care se afla pe o masa din interiorul bisericii. Barbatul a fost predat Sectiei 22 de Politie, in vederea efectuarii cercetarilor sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

“Avand in vedere perioada sarbatorilor de iarna, din dispozitia primarului Rares Manescu, agentii locali vor intensifica patrularile pe raza Sectorului 6, masura care vizeaza prevenirea faptelor antisociale care ar putea afecta siguranta cetatenilor, precum si interventia operativa a echipajelor de politie locala pentru prinderea eventualilor agresori”, se precizeaza intr-un comunicat de presa.

Politia Locala Sector 6 recomanda sa acordati o mai mare atentie bunurilor aflate asupra dumneavostra (portofele, telefoane mobile,  ijuterii,documente) pentru a nu deveni tinte sigure pentru raufacatori.