Un hoț din Galați a stabilit un record neobișnuit. Bărbatul a fost arestat preventiv

Un hoț din Galați a reușit un record puțin neobișnuit. Acum bărbatul se află în arest preventiv pentru 30 de zile după ce a fost prins de polițiști. În ultimele zece zile, hoțul în vârstă de 36 de ani a reușit să spargă șape farmacii, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Galați.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Galaţi au surprins, în flagrant, un bărbat care se afla în interiorul unei farmacii, de pe strada Brăilei, încercând să sustragă bunuri, şi care la vederea oamenilor legii a fugit. În scurt timp, poliţiştii l-au depistat în dreptul unui bloc de pe strada Vlad Ţepeş, tot în apropierea unei farmacii găsind şi autoturismul cu care acesta se deplasase, neasigurat şi cu cheile în contact.

În urma investigaţiilor efectuate a reieşit că în perioada 21 aprilie – 1 mai, bărbatul, de 36 ani, din Galaţi, ar fi săvârşit şapte infracţiuni de furt calificat şi tentativă la furt calificat, pătrunzând, prin forţarea ferestrelor termopan, în sediile a şapte farmacii de pe raza municipiului Galaţi, din trei reuşind să sustragă suma totală de 3.300 lei.

Sursa foto: realitatea