Un important lider PDL si-a parasit logodnica inainte de nunta si s-a intors la fosta sotie: Vezi despre cine este vorba

Liviu Negoita si-a parasit logodnica pentru a se intoarce la fosta sotie. Surse apropiate cuplului spun ca liderul PDL s-ar fi întors la prima dragoste din motive financiare.

Mai mult, se pare ca parlamentarul a ajuns de mai multe ori la doctor in ultima perioada din cauza atacurilor de panica. Politicianul si-a părăsit logodnica inainte de nunta, si s-a intors la fosta sotie.

Negoita a fost in pragul depresiei si a trebuit sa mearga de mai multe ori la cabinetul medical. Ba chiar a ajuns si la manastire, unde s-a rugat impreuna cu fosta sotie. Tanara pe care a parasit-o nu se da insa batuta si poarta inca inelul de logodna, potrivit cancan.ro.

Liviu Negoita se confrunta cu cea mai grea provocare din viata sa, fiind nevoit sa aleaga intre doua femei. Dupa ce stabilise in detaliu nunta cu logodnica sa Alexandra, politicianul a parasit-o si s-a intors la fosta sotie.

Surse apropiate cuplului au declarat ca motivele intoarcerii sunt de ordin financiar. Si asta pentru ca după divort, Liviu Negoita a ramas fara mai multe firme pe care le trecuse pe numele sotiei.

sursa foto: romaniatv.net