Un internațional român va juca în Serie A! A făcut vizita medicală și urmează să semneze contractul

Internaționalul român Răzvan Marin se află în Italia unde va parafa transferul la Cagliari. Mijlocașul a efectuat deja vizita medicală la Villa Stuart din Roma și va semna o înțelegere valabilă pe 5 ani, informează cotidianul Corriere dello Sport.

Răzvan Marin va fi pregătit la Cagliari de Eusebio Di Francesco, fostul antrenor al Romei, un tehnician care l-a apreciat mereu pe internaționalul român crescut de Viitorul Constanța.

Conform sursei citate, suma de transfer ar ajunge la zece milioane de euro, caz în care ”gaura” din bugetul lui Ajax ar fi de ”doar” 2,5 milioane de euro. Alte surse spun că, de fapt, echipa din Sardinia l-ar lua pe Marin, pentru început, sub formă de împrumut, cu opțiune de cumpărare pe șapte milioane de euro. În cazul în care nu plătesc nimic pentru imprumutul pe un an, atunci pierderea ar fi de 5,5 milioane de euro.

În vârstă de 24 de ani, Răzvan Marin pleacă de la Ajax Amsterdam după un sezon dezamăgitor în care a bifat 17 partide fără a reuși să marcheze vreun gol.

Sursa foto: sport