Un INTERVIU cu presedintele TRAIAN BASESCU a fost cenzurat la TVR!

Un INTERVIU cu presedintele Romaniei TRAIAN BASESCU si realizat de jurnalista BRANDUSA ARMANCA a fost CENZURAT la TVR. INTERVIUL a fost oprit, marti seara, de la difuzare la nivel national pe postul TVR 3, dialogul dintre BASESCU si ARMANCA fiind transmis doar la nivel local, in Banat.

“Dragi prieteni, asistati la un act de CENZURA: cu 40 de minute inainte de difuzarea INTERVIULUI cu TRAIAN BASESCU, am fost sunata pentru a mi se aduce la cunostinta ca TVR 3 nu il va transmite.

Citeste si: Membri ai CA al TVR denunta “mediatizarea EXCESIVA” a premierului VICTOR PONTA 

De la un anume Bucuroiu citire. Fara explicatii. L-am contactat pe Stelian Tanase. A promis ca se va interesa. Nimic nu motiveaza acest act”, a scris jurnalista BRANDUSA ARMANCA pe pagina sa de facebook, informeaza Ziare.com.
Televiziunea nationala inca nu a facut publica o pozitie fata de acuzatiile jurnalistei BRANDUSA ARMANCA.

Citeste si: Legea TVR trebuie modificata. Patriarhia si Academia Romana ar putea avea membri in Consiliul de Administratie

Postul TVR 3 este un canal de televiziune al Societatii Romane de Televiziune, iar grila sa este formata din contributiile studiourilor teritoriale TVR Iasi, TVR Craiova, TVR Cluj, TVR Timisoara, TVR Targu Mures si TVR Bucuresti.
Emisiunile pot fi, pe langa cele de divertisment, si informative, sau de dezbateri pe teme sociale, economice si politice.

Sursa foto: facebook.com