Un italian a fost pacalit de doua romance: Vezi cati bani au obtinut femeile de pe urma escrocheriei

Doua romance sunt suspectate ca l-au escrocat pe un italian in varsta de 59 de ani, care are probleme psihice, convingandu-l sa le semneze cecuri bancare in valoare de cel putin 500.000 de euro, scrie site-ul publicatiei italiene Firenze Post.

Cele doua romance, care au 28, respectiv 29 de ani, l-au cunoscut la un restaurant din Florenta pe un italian in varstă de 59 de ani, care a fost foarte incantat săa aiba o relatie cu ele.

Barbatul, care are probleme psihice, a fost convins de cele doua romance, intr-un interval de o luna, sa le semneze cecuri bancare de peste 500.000 de euro, sub pretextul nevoii de a cumpara diverse bunuri si de a face calatorii.

Anchetatorii, sesizati de parintii foarte batrani ai italianului, au anuntat ca suma ceruta de cele doua romance ar putea fi mult mai mare de 500.000 de euro.

Carabinierii din Florenta au emis un mandat de retinere pe numele celor doua romance, iar o instanta a decis arestarea preventiva a acestora la domiciliu sub acuzatia de escrocherie.

 commons.wikimedia.org