Un jucător de la FCSB a suferit un blocaj mental! Nici nu mai vrea să intre pe teren!

Cazul misterios al fotbalistului sârb Marko Momcilovic continuă. Fundașul stânga al lui FCSB s-a accidentat în august 2018 și trebuia să lipsească o lună, însă de atunci nu a mai disputat vreun meci oficial.

Conform Fanatik, Momcilovic a suferit un blocaj mental și se teme că, dacă ar mai juca din nou, s-ar accidenta și mai grav, motiv pentru care refuza să mai joace. Sursa citată scrie că Mihai Teja a dorit să-l includă în lotul pentru meciul cu Sepsi, dar Marko a refuzat ferm, susținând că are dureri la spate deși, oficial, problemele sale sunt musculare. Staff-ul roș-albaștrilor n-ar fi crezut această scuză și a rămas în stare de șoc.

Marko Momcilovic s-a accidentat în luna august, în confruntarea cu Hajduk Split din Europa League, acuzând probleme medicale. Revenirea să urma să se producă în luna noiembrie, dar accidentarea i-a recidivat la un antrenament și de atunci nu a mai prins niciun minut într-un meci oficial.
El a făcut pregătirea de iarnă, a intrat într-un meci amical și toată lumea se aștepta să-l vadă pe teren la reluarea campionatului, având în vedere anunțurile făcute de oficialii roș-albaștrilor.

A fost rezervă la meciul cu Concordia Chiajna de pe 18 februarie, dar apoi a dispărut iar din lot încă o lună și jumătate pe motiv că “nu e pregătit suficient”. Pe 31 martie, Momcilovic a fost rezervă la meciul cu U Craiova, dar la partidă cu Sepși a dispărut din nou din lot.

Sursa foto: sport