Un jucator titular la Steaua si-a prelungit contractul cu gruparea din Ghencea

O parte dintre fotbalistii importanti de la Steaua Bucuresti au intrat in ultimul an de contract cu gruparea ros-albastra. In aceste conditii, oficialii stelisti incearca sa-i convinga, pe o parte dintre ei, sa ramana in continuare la echipa.

Daca in cazurile lui Bourceanu si Tatarusanu lucrurile sunt clare, cei doi urmand sa paraseasca Steaua la vara, ei bine Cristi Tanase va ramane la Steaua, mijlocasul semnand un nou contract cu echipa campioana, informeaza Fanatik.

Decarul pitestean, adus in urma cu 4 ani si jumatate de la FC Arges, si-a dat acordul pentru o intelegere valabila cinci sezoane, dupa cum anunta sursa citata.

Oficialii “ros-albastrilor” i-au propus un salariu dublu fata cel incasat in prezent, “Dodel” urmand a primi 300 de mii de euro pe sezon plus o serie de bonusuri de performanta, in acest fel acesta putand castiga aproximativ jumatate de milion de euro anual.

Cristi Tanase a ajuns la Steaua in vara anului 2009, atunci cand ros-albastrii au plati pitestenilor 1,8 milioane de euro pentru 50% din drepturile federative ale mijlocasului.

Sursa foto: steauafc.com