Un jucător, triplu campion cu FCSB, a fost suspendat pentru doping

Paul Pîrvulescu a fost suspendat provizoriu începând cu 3 iunie 2020 după ce a dezvăluit că a făcut terapie cu injecții în venă la o echipă din România, procedură care înseamnă doping! Fotbalistul a jucat la mai multe echipe în ultimii ani, iar acum este legitimat la Academica Clinceni.

“Eu la FCSB n-am făcut ozonoterapie. Am făcut în altă parte, dar nu la Steaua, am făcut la o altă echipă din ţară. Când făceam ozonoterapie, a doua zi mă simţeam rău. Apoi, în următoarea zi eram ok. Nu pot să spun unde am făcut, la ce echipă, pentru că aş pune doctorul de acolo într-o situaţie delicată. Eu n-am făcut insuflaţii rectale, ci injecţii în venă. Nu era ceva wow, iar din punctul de vedere al sănătăţii e OK. Dar e doping, da”, a spus Paul Pîrvulescu la GSP Live în urmă cu aproape o lună.

Agenţia Naţională Anti-Doping s-au autosesizat și a pus în aplicare regulamentul WADA, care este clar: “Orice manipulare a sângelui este strict interzisă şi, implicit, este considerată doping”.

Paul Pîrvulescu a evoluat, în Liga I, la Gaz Metan, FCSB, Viitorul, Voluntari, ASA Tg. Mureş şi Poli Iaşi. Pîrvulescu a câștigat şase trofee, toate cu FCSB: 3 titluri, o Cupă, o Supercupă și o Cupă a Ligii.

Sursa foto: adevarul