Un JURNALIST amenintat cu BATAIA de un TITULAR de la FCSB: O sa-ti sparg BOTUL

La 37 de minute de la finalul conferintei care a avut loc la sfarsitul partidei dintre FCSB si VIKTORIA PLZEN din preliminariile Ligii Campionilor, unul dintre fotbalistii vicecampioanei, vizat de intrebarile jurnalistului GSP, a sunat pe telefonul reporterului, noteaza Gazeta Sporturilor.

Gabriel Enache l-a sunat pe jurnalistul Gazetei delegat la meciul FCSB-Plzen si l-a amenintat, fiind deranjat de intrebarile adresate patronului si antrenorului care-l vizau in mod direct. Convorbirea a durat un pic mai mult de un minut, fiind mai degraba un monolog al jucatorului plin de amenintari:

– Da.

– Auzi, ma. O sa-ti sparg botul ala. Sa te feresti de mine!

– Nu stiu cine sunteti, imi cer scuze.

– Care sunteti? Ca sunt singur, nu mai e nimeni aici.

– Din moment ce nu va cunosc…

– Bine, ma, nu ma cunosti. Sa nu mai dai ochii cu mine niciodata in viata ta. O sa vezi tu cine sunt eu cu adevarat. O sa-ti sparg botul ala, o sa vezi!

– Am inteles, dar cine sunteti?

– O sa vezi tu cine sunt cand o sa ne intalnim. Ai grija mare de tot! Atat iti spun.

Apelul s-a facut de pe numarul de telefon 0729.944.***, la ora 23:36, iar cel care vorbea era Gabriel Enache! Numarul de pe care a sunat apartine Lenei Rohozneanu, nimeni alta decat actuala iubita a fundasului dreapta de la FCSB. Lena este cea pentru care fundasul a divortat de sotia sa, in aprilie 2017, si care urmeaza in curand sa-i daruiasca acestuia un copil.

Sursa foto: gsp