Un kosovar a incercat deturnarea unui avion nemtesc

Un barbat din Kosovo a luat ostatica o insotitoare de bord in interiorul un avion german. Din fericire, in cele din urma s-a predat politiei dupa o scurta rezistenta.

Insotitoarea de bord in varsta de 50 de ani a suferit taieturi la gat dupa ce barbatul a amenintat-o la scurt timp dupa decolarea de pe aeroportul din Munchen, conform Reuters.

 Alti membri ai echipajului s-au grabit in ajutorul insotitoarei de bord si a avut loc o incaierare. Intrucat nimeni nu a inteles ce anume cerea barbatul, acesta s-a baricadat intr-o toaleta impreuna cu insotitoarea de bord. Pilotul a intors avionul si a revenit la aeroport.

 Toti cei 76 de pasageri au fost debarcati din avionul Lufthansa, care facea legatura cu Budapesta. Doar insotitoarea de zbor, pilotul si barbatul din Kosovo au ramas la bord.

Politia l-a convins pe kosovarul de 28 de ani, care vorbea albaneza, sa se predea, cu ajutorul unui translator. Cererea sa de azil a fost respinsa si a fost trimis inapoi la Budapesta. Trei insotitori de bord au suferit leziuni, a precizat politia.