Un LECTOR UNIVERSITAR din Iasi a MURIT dupa ce a cazut intr-o PRAPASTIE

Un LECTOR UNIVERSITAR din Iasi care insotea un grup de studenti intr-o expeditie pe munte, in Parcul National Retezat, a MURIT dupa ce a alunecat si a cazut intr-o prapastie in zona Varful Judele, la peste 2.000 de metri, salvamontistii urmand sa recupereze trupul neinsufletit.

Un tanar din Iasi a cerut, marti, ajutorul salvamontistilor si jandarmilor montani dupa ce LECTORUL UNIVERSITAR care insotea un grup de studenti a alunecat si a cazut intr-o prapastie.

Tanarul care facea parte din grupul de studenti le-a spus salvatorilor montani ca barbatul a MURIT, iar cadavrul se afla intr-o zona greu accesibila, la Varful Judele, din Muntii Retezat, la peste 2.000 de metri.

Citeste si: A vazut MOARTEA cu ochii! Un iesean a evitat la mustata un ACCIDENT TERIBIL. VIDEO

“Victima este un profesor universitar care isi insotea studentii intr-o expeditie. A murit in zona Varfului Judele, iar din informatiile pe care le avem, tragedia a fost cauzata de faptul ca a alunecat intr-o rapa”, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi al judetului Hunedoara, sublocotenentul Lucian Stoichitoiu, citat de Mediafax.

Salvatorii montani s-au deplasat pe munte in zona in care a avut loc tragedia, pentru a cobori trupul neinsufletit al lectorului.

Traseul este dificil si necesita aproximativ sase ore pentru a fi parcurs.

Citeste si: DESCOPERIRE MACABRA in BUCURESTI: CADAVRUL unui BARBAT plin de MUSCATURI DE CAINE a fost gasit in curtea unui DEPOZIT de fier vechi

Judele este un varf muntos in Muntii Retezat si are o altitudine de 2.398 de metri.

Sursa foto: cmihai.wordpress.com