Un LIDER de PARTID a decis sa se inscrie in CURSA pentru PRIMARIA CAPITALEI

Presedintele Partidului National Democrat, DANIEL FENECHIU, a anuntat, luni dimineata, la postul Realitatea TV, ca va candida la ALEGERILE LOCALE pentru functia de PRIMAR al CAPITALEI.

“Ma bate gandul mai de mult sa candidez si nu e o premiera pentru ca eu cred ca vine vremea ca, la un moment dat, sa candideze pentru functii de acest gen oameni care au o minima legatura cu administratia. Cu siguranta ma va sustine Partidul National Democrat si mai exista un partid care a avansat ipoteza ca m-ar putea sustine”, a spus DANIEL FENECHIU.

CITESTE SI: SORIN OPRESCU, PLASAT SUB CONTROL JUDICIAR

In acest context, DANIEL FENECHIU a dat asigurari ca Bucurestiul ar arata altfel iarna daca acesta s-ar afla la conducerea primariei.

“Bucurestiul incheie niste contracte de deszapezire cu diverse firme care niciodata nu sunt avantajoase pentru Bucuresti. Daca situatia va fi similara, Bucurestiul ar fi mai bine pregatit sau as pleca. Lucrurile trebuie lucrate pe rezultate si nu pe bune intentii. Bucurestiul pierde anual multi bani pe deszapezire. Cand nu ninge, plateste degeaba. Cand ninge, nu se intampla ce trebuie sa se intample. Astazi nu pot sa ii reprosoz lui Ciolos nimic. O sa vina Dacian Ciolos, Dan Costescu si Petre Toba si o sa zica: ‘noi am venit in noiembrie, contractele sunt facute pe nu stiu cati ani de dinaintea noastra'”, a mai precizat DANIEL FENECHIU.

Sursa foto: realitatea