Un lider interlop din România, executat în stil mafiot în SUA! Video

Un important lider interlop din România a fost asasinat în Statele Unite ale Americii, infractorul fiind executat de mafia românească de peste ocean, informează jurnaliștii de la Gândul.

Update: Presa locală din Buzău scrie că principalul suspect al autorităților americane este tot un român care ar fi plecat în SUA acum 10 ani și care, după asasinat, ar fi fugit în Mexic. Incidentul a fost surprins de o cameră video.

Execuția a avut loc în zona Los Angeles, în plină zi, după cum arată imaginile surprinse de o cameră de supraveghere. Victima, surprinsă din spate de obiectivul camerei, discută prin gard cu un grup de bărbați. Potrivit informațiilor furnizate de autoritățile americane, victima este Aurel Trandafir, zis Aly Sadoveanu. După gard, cu pistolul în mână, ar fi fost Florin Andronache, zis Americanu, scrie presa locală din Buzău, de unde a plecat bărbatul acum 10 ani cu destinația Statele Unite ale Americii.

Camera de supraveghere surprinde câteva secunde de discuții aprinse, după care bărbatul din spatele gardului, care are fața acoperită cu o mască neagră, scoate arma și lovește peste față victima. Discuția pare să continue, apoi se aude primul foc de armă. Cadrele surprinse arată că asasinul continuă să tragă, deși victima se prăbușește la pământ, apoi fuge de la fața locului.

Știre inițială

Conform sursei citate, Aurel Trandafir, supranumit Alișor, unul dintre liderii clanului Sadoveanu, a fost ucis în SUA de un alt interlop din România. Alișor, fiul lui Ion Trandafir, liderul suprem al clanului Sadoveanu, a fost împușcat în cap în timpul unei reglări de conturi.

Aurel Trandafir era urmărit internațional de autoritățile din România încă din 2018, după ce fusese condamnat, definitiv, la 6 ani și 4 luni de închisoare pentru tâlhărie. Alișor reușise să fugă din țară exact înaintea pronunțării sentinței definitive și s-a stabilit în SUA unda s-a asociat cu alți infractori români. Gândul scrie că Alișor Sadoveanu ar fi intrat în conflict cu un alt interlop român, provenit din Buzău din cauza unor neînțelegeri legate de împărțirea unor sume de bani. După un scandal uriaș, răufăcătorul buzoian a scos pistolul și l-a împușcat în cap pe Alișor, criminalul intenționând să împuște toate persoanele care erau de față, miza execuției mafiote fiind de 200.000 de dolari. Alișor a fost preluat de un echipaj medical sosit la fața locului însă a decedat câteva minute mai târziu la spital.

Trupul lui Alișor Sadoveanu va fi repatriat în zilele următoare, iar costurile cu transportul sicriului din zinc, pe ruta Los Angeles-București ar costa în jur de 30.000 de dolari.

Sursa foto: facebook