Un lider PNL propune SANCTIONAREA membrilor liberali care au aderat la ONG-ul lui TARICEANU

Presedintele PNL Prahova, MIRCEA ROSCA, a anuntat, joi, ca va propune SANCTIONAREA parlamentarilor liberali din organizatia sa care s-au asociat cu demersul lui CALIN POPESCU TARICEANU  si RETRAGEREA sprijinului politic, respective excluderea liberalilor din deconcentrate.

ROSCA sustine ca este dezamagit, dar nu trist, in legatura cu colegii sai din PNL, care “au hotarat sa bata palma cu PSD printr-un intermediar, CALIN POPESCU TARICEANU si sa TRADEZE PNL in cel mai josnic mod”.

“Nu sunt trist pentru ca am avut ocazia sa vad limitele si CALITATEA MORALA a unor indivizi. Trebuie mentionat totuti ca PNL a iesit de fiecare data mai puternic dupa asemenea tentative de SCINDARE. PNL va continua constructia polului de dreapta in spiritul si in baza valorilor liberale si astfel vom castiga alegerile prezidentiale indiferent de strategiile IEFTINE ale clanului pesedist condus de VICTOR PONTA”, a afirmat liderul PNL Prahova, intr-un comunicat remis Mediafax.

Citeste si: POCORA: Initiativa TARICEANU, rata noua a TRADARII platita PSD 

De asemenea, el a mentionat ca va propune SANCTIONAREA parlamentarilor liberali de Prahova care s-au asociat demersului initiat de CALIN POPESCU TARICEANU , dar si EXCLUDEREA reprezentantilor PNL care raman in functiile detinute in institutii deconcentrate.

“In ceea ce ii priveste pe colegii mei de la Prahova, care ocupa functii in deconcentrate, voi cere, in cadrul structurilor statutare ale organizatiei, ridicarea sprijinul politic si EXCLUDEREA lor din PNL. Colegilor mei parlamentari le transmit ca, cel putin pe termen scurt, pana va exista o decizie la nivel national a forurilor statutare in ceea ce priveste SANCTIONAREA lor, in calitate de presedinte al PNL Prahova, voi propune Delegatiei Permanente din Prahova ELIBERAREA din toate functiile ocupate in interiorul organizatiei”, mai sustine ROSCA.

Liderul PNL Prahova mai spune ca parlamentarii liberali “care au dat buzna la ciolanele pesediste nu mai sunt decat simpli membrii si vor ramane asa pana cand partidul va lua o decizie la nivel national”.

Citeste si: TARICEANU si-a lansat Grupul de initiativa pentru pastrarea identitatii liberale: Initiativa poate duce la formarea unui partid 

CALIN POPESCU TARICEANU  a anuntat, joi, constituirea Grupului de Initiativa pentru Pastrarea Identitatii Liberale, la eveniment participand si aproximativ 15 parlamentari PNL.

Intre cei prezenti s-au numarat Daniel Chitoiu, Daniel Barbu, Viorel Palasca, Andrei Gerea, Mihai Stanisoara,Radu Stroe, Ovidiu Silaghi, Sorin Iliesiu, Gratiela Gavrilescu.

Sursa foto: gandul.info