Un lider PSD a explodat: Am ajuns un partid de maimuțe! Reacția lui Liviu Dragnea

Rareș Bogdan a citit dintr-o stenogramă a unei ședințe PSD. Din cele citate de realizatorul Realitatea TV un important lider, disident din PSD a spus că partidului este unul “de maimuțe”.

Update: Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a comentat asupra înregistrărilor care au apărut în spaţiul public în care Adrian Ţuţuianu foloseşte un limbaj “colorat” la adresa partidului, a unor colegi şi a ministrului Economiei, Dănuţ Andruşcă.

“Aşa păţesc atunci când au început să se înregistreze unii pe alţii. Se înregistrează, se dau în presă. Aş vrea să nu generalizăm, că dacă s-ar fi vorbit aşa în partid ar fi ieşit şi alte înregistrări. Cum să împărtăşesc asemenea limbaj? Nu am venit aici să fac analiza unor înregistrări. Nu vreau să fac această analiză pentru că nu sunt nici analist politic, nici lingvistic”, a declarat Liviu Dragnea. 

Știre inițială

Rareș Bogdan a citit o parte a unei stenograme, în care spune realizatorul Realitatea TV, Adrian Țuțuianu a lansat un atac incredibil la adresa lui Dragnea:

“PSD-un partid de maimuțe. Iohannis îl bate de-l zvântură pe Dragnea. Nu eu am inventat acest 4 % al lui Liviu Dragnea. El există, îl regăsiți aici. În turul doi, azi, dacă nu facem nimic, Iohannis îl bate și pe Tăriceanu, o bate și pe Firea de-i zvântură. Foarte interesantă această înregistrare în care vorbește vicepreședintele PSD Adrian Țuțuianu”

Reamintim că Adrian Țuțuianu a fost ministrul Apărării imediat după ce PSD a câștigat alegerile parlamentare sub conducerea lui Dragnea. Se pare că schimbarea sa din funcție l-a suparat foarte tare, Țuțuianu făcând parte din tabăra de disidenți alături de Gabriela Firea, Paul Stănescu, Mihai Tudose și Robert Negoiță, care luptă pentru debarcarea lui Liviu Dragnea din fruntea PSD.

Sursa foto: realitatea