Un MALL din Bucuresti, desemnat CLADIREA ANULUI in Europa de Sud-Est

Centrul comercial Promenada a fost desemnat de CEE Insight Forum impreuna cu prestigiosul Financial Times drept „Building of the Year SEE 2014”, in cadrul Galei CEEQA, care a avut loc la Varsovia, au anuntat miercuri reprezentantii Raiffeisen Evolution, dezvoltatorul cladirii.

Gala CEEQA este un eveniment anual ce premiaza excelenta pe piata imobiliara din 18 tari europene.

Citeste si: PROIECT IMOBILIAR de 40 de milioane de euro, pe terenul fostei fabrici de bere GRIVITA. GALERIE FOTO

„Promenada a devenit un produs a carui calitate este apreciata de cele mai prestigioase medii de business. Este cea mai buna dovada a faptului ca am adoptat decizia corecta atunci cand am mizat pe un concept inovator, dublat de standardul ridicat de calitate specific fiecarui proiect dezvoltat de Raiffeisen Evolution”, a declarat Monica Barcutean, Managing Director al subsidiarei din Romania.

Citeste si: Apartamentul aflat la cea mai mare inaltime din Romania, s-a vandut pentru 372.000 euro

Centrul comerical Promenada este situat in Calea Floreasca 246B, in imediata vecinatate a stației de metrou Aurel Vlaicu. Cladirea are un design avangardist, bazat pe linii curbe, lumina, mult alb si accente de culoare. Deasupra cladiri a fost amenajata o terasa verde, inspirata de gradinile japoneze, unde vizitatorii se pot relaxa, bucurandu-se vara de proiectii de film, spectacole de teatru, improvizatie sau concerte, si de un patinoar in aer liber, pe durata iernii.

Sursa foto: povestidecalatorie