Un membru al Generatiei de Aur este falimentar si in divort! Dupa 20 de ani de casnicie

Surpriza uriasa in lumea sportului cu balonul rotund din Romania! Atacantul de geniu al Generatiei de Aur, Florin Raducioiu a decis sa puna capat casniciei dupa ani intregi de relatie!

Florin Raducioiu a plecat din casa pe care o avea in Italia, la Brescia, intrucat relatia cu sotia sa scartaia! Dupa ce a terminat activitatea de jucator, Florin Raducioiu a preferat sa stea departe de lumina reflectoarelor.

“Marele blond”, asa cum a fost alintat fotbalistul, s-a retras in oaza lui de liniste, o casa din Roquebrune-Cap-Martin. O localitate situata in imediata apropiere a celebrului Monte Carlo. Ani de zile, atacantul a locuit acolo si a facut si o serie de investitii in imobiliare.

La inceput totul a mers ca pe roate si parea ca situatia financiara nu o sa fie tulburata de nimic. Insa, dupa o vreme, totul s-a schimbat pentru Florin Raducioiu! Afacerile s-au dovedit a fi o palarie mult prea mare pentru fostul jucator si, incet, incet, au fost inchise!

“Intrase in faliment, nu se mai putea face nimic! A fost nevoit sa isi vanda si vila din Monaco! De aceea, s-a intors in Italia, la Brescia, si a inceput sa profeseze ca antrenor”, au povestit persoane din anturaj.

Din pacate, problemele in plan profesional l-au afectat pe Florin Raducioiu si in viata sentimentala! Incet, incet, relatia cu Astrid, femeia cu care era casatorit de 20 de ani, s-a deteriorat. Mai mult decat atat, s-a ajuns pana intr-acolo, incat, de ceva vreme, s-a si separat de ea! “ Nu s-au mai inteles si s-a ajuns la divort! Acum, ei sunt despartiti!”, au comentat apropiatii.

Intre timp, Florin Raduciou s-a mutat in Romania, unde isi exercita profesia de antrenor. Totodata, Raducioiu este si imaginea unui brand de geamantane de lux. Initial, a pastrat discretia in privinta situatiei matrimoniale, insa, a recunoscut, in sfarsit, ca legatura lui cu Astrid s-a rupt!

“Nu mai locuiesc in Italia in acest moment! Familia sta acolo, iar eu la Bucuresti. Baietii mei sunt destul de mari, iar eu… am o problema personala cu sotia! Insa, nu vreau sa intru in detalii acum”, a declarat Raducioiu, in exclusivitate, pentru wowbiz.ro.

Florin Raducioiu are o carte de vizita impresionanta. „Marele Blond” a evoluat la AC Milan, Dinamo, Bari, Verona, Brescia, Espanyol, West Ham United, Stuttgart si AS Monaco. Este singurul fotbalist roman care a jucat in cele cinci mari campionate din Europa: Anglia, Franta, Germania,  Italia si Spania. Pentru echipa nationala, Florin Raducioiu  a evoluat de 40 de ori si a marcat 21 de goluri. Raducioiu a participat la Campionatele Mondiale din 1990 si 1994, precum si la EURO 1996.

Sursa text: wowbiz.ro