Un membru al PPDD a murit in timpul alegerilor filialei din Lugoj

O femeie a murit in timpul alegerilor pentru conducerea filialei PPDD Lugoj. Femeia, in varsta de 67 de ani, era membru al PPDD si, potrivit primelor date, a murit in urma unui infarct.

Persoana decedata era membru activ al PPDD. Alegerile din conducerea PPDD Lugoj au avut loc la Teatrul Municipal din localitate. 

“O femeie de 67 de ani a facut infarct in timp ce ne desfasuram alegerile la Teatrul Municipal din Lugoj, pentru sefia filialei. Femeia a fost un membru activ al organizatiei noastre si venise la alegeri insotita de fiica ei. Cand a lesinat a primit repede primul ajutor, pentru ca in sala a fost prezenta o colega de-a noastra care este asistenta pe ambulanta. Au venit dupa 14 minute si doua ambulante, medicii au incercat resuscitarea inca jumatate de ora, dar degeaba”, a declarat senatorul de Lugoj al PPDD, Ioan Iovescu.

Senatorul Iovescu a mai precizat ca familia femeii decedate in timpul alegerilor la PPDD Lugoj va primi un ajutor financiar din partea partidului.

Dupa decesul femeii, conferinta de alegeri a continuat, presedintele PPDD Timis, deputatul Adrian Diaconu, anuntand la microfon, potrivit senatorului Iovescu, ca, avand in vedere ca este un singur candidat pentru functia de presedinte al PPDD Lugoj, acesta sa fie declarat castigator, apoi alegerile s-au incheiat.

“Daca nu era presedintele organizatiei judetene acolo, sigur, suspendam totul. Oricum, rezultatul se stia dinainte, nu mai avea rost sa alegem prin vot secret. A fost un singur candidat pentru conducerea organizatiei din Lugoj, Ioan Vinchici”, a mai spus Iovescu.

Foto: pentrutimisoara.ro