Un membru CNA îl face praf pe Ștefan Bănică junior

Valentin Jucan, membru al Consiliului Național al Audiovizualului, l-a făcut praf pe Ștefan Bănică junior. Jucan este foarte deranjat de faptul că artistul va concerta în curând in Cluj, orașul în care s-a născut el.

“Ştefan Bănică j.r. vine la Cluj de Crăciun. Un vis … pe care nu doresc să îl trăiesc. Pe bune! Este horror! Când aud de acest individ pur şi simplu îmi vine să îmi rup buletinul. Şi ştiţi că este destul de greu.

Tipul ăsta, mare “talent” naţional care provoacă leşinături pe la Sala Palatului din Bucureşti de mai bine de vreo zece ani, este – zic eu – una dintre cele mai mari fake-staruri pe care media post-decembristă le-a produs. Fuego, cu bradul lui neîmpodobit încă de maică-sa, măcar este un farceur care are o oarecare originalitate în prost gustul pe care îl vinde. Bănică…eeeehhh….Bănică ăsta are o valoare artistică cel mult egală cu valoarea de en-gros a chiuvetei fetei ăleia, Veta. Aşadar, Moşule, te rog io frumos, du-l pe ăsta micu’ înapoi de unde a venit!”, a răbufnit Valentin Jucan pe Facebook.

Sursă foto: cancan.ro