Un MINISTRU solicita organizarea unui CONGRES PSD pana la jumatatea lunii OCTOMBRIE

Presedintele PSD Timis, ministrul SORIN GRINDEANU, considera oportuna organizarea unui CONGRES al PSD pana la jumatatea lunii octombrie, pentru a intra in anul electoral 2016 cu o conducere definitiva.

‘Consider, in calitate de presedinte al Organizatiei Timis a Partidului Social Democrat si de membru al Guvernului, ca este oportuna organizarea unui CONGRES pana cel tarziu in prima jumatate a lunii octombrie. Partidul Social Democrat (PSD) a iesit mereu intarit in urma congreselor, pentru ca doar in forul suprem decizional isi pot exprima optiunea reprezentantii tuturor structurilor noastre teritoriale’, a declarat, pentru Agerpres, miercuri SORIN GRINDEANU.

CITESTE SI: PONTA, DESPRE COMASAREA ALEGERILOR: SA VORBEASCA LIVIU SI CU INFIERBANTATII ASTIA DE LA PNL. INAINTE FUGEAU DE ALEGERI, ACUM VOR IN FIECARE ZI

SORIN GRINDEANU a mentionat ca Partidul Social Democrat (PSD) se afla intr-un moment crucial pentru viitorul sau politic. ‘Actul guvernamental coerent, eficient si in interesul romanilor ne confirma pozitia de principala forta politica a tarii si tocmai din acest motiv consider ca trebuie sa ne consolidam pozitia interna cat mai rapid’, a mai mentionat GRINDEANU.

Presedintele PSD Timis a mai evidentiat faptul ca incertitudinea, incoerenta si lipsa de viziune nu au caracterizat niciodata aceasta formatiune politica, iar asteptarile cetatenilor trebuie sa gaseasca raspunsuri din partea social-democratilor. ‘Buna guvernare de pana acum trebuie dublata de o actiune politica ferma si clara. Avem nevoie de un program politic si de aliante pentru aceasta toamna, dar si de stabilirea directiilor de urmat in continuare in plan guvernamental. Toate acestea pot fi indeplinite doar prin CONGRESUL partidului’, a explicat SORIN GRINDEANU.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU LE CERE SOCIAL DEMOCRATILOR SA DEA DOVADA DE BUNA CREDINTA

Sursa foto: opiniatimisoarei