Un minor a sunat la 112 si si-a dat mama pe mana politiei pentru ca-l batea

Din cauza batailor primite de la mama sa, un baiat de 15 ani din Suceava, orasul Salcea a fugit de acasa si s-a refugiat la o vecina.  Odata ajuns in casa femeii a pus mana pe telefon si a sunat la 112.

Incidentul s-a petrecut in orasul Salcea. Scandalul ar fi pornit dupa ce baiatul a intarziat acasa dupa scoala, mama s-a enervat si l-a luat la bataie. Copilul a reusit sa fuga si s-a dus la o vecina de unde a chemat Politia.

Mama copilului spune insa ca nu l-a batut, ca baiatul are probleme psihice si ca a ramas traumatizat dupa divortul de tatal lui. Politistii au deschis o ancheta in acest caz pentru ca minorul prezenta urme vizibile de violenta pe corp si era vizibil afectat emotional, tocmai de aceea a fost internat la centrul de servicii comunitare Suceava.

In acest moment, oamenii legii au intocmit un dosar de cercetare penala pe numele mamei sub aspectul infractiunii de rele tratamente aplicate minorului. Pe fir au intrat si inspectorii de la protectia Copilului Suceava care vor decide, dupa ancheta, soarta copilului.