Un motociclist a cazut in PRAPASTIE in Muntii Fagaras

Un motociclist in varsta de 35 de ani a cazut, sambata, intr-o prapastie de 50 de metri adancime in Muntii Fagaras, judetul Sibiu. Barbatul a suferit multiple traumatisme si va fi preluat de catre un elicopter SMURD de la Targu Mures pentru a fi transportat la spital.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Sibiu, Bianca Sabau, a declarat, sambata, ca un motociclist a cazut intr-o prapastie din Muntii Fagaras, in apropierea Cabanei Suru.

“Barbatul este constient, dar a suferit multiple traumatisme. Motociclistul a cazut intr-o prapastie de 50 de metri adancime. Elicopterul SMURD de la Targu Mures aterizeaza in zona pentru a prelua victima”, a spus Biana Sabau, potrivit Mediafax.

Citeste si: NOUA TURISTI BLOCATI IN MASIVUL BUCEGI

La randul sau, seful Serviciului Salvamont Sibiu, Adrian David, a declarat ca barbatul are 35 de ani si este din localitatea Avrig, judetul Sibiu.

“Motociclistul se afla pe o poteca turistica din apropierea Cabanei Suru si a cazut in prapastie. Victima a fost scoasa din prapastie, iar acum ne indreptam cu ea catre Cabana Suru, de unde va fi preluata de catre un elicopter”, a declarat Adrian David.

Potrivit acestuia, accidentul a avut loc la o altitudine de 1.450 de metri, in Muntii Fagaras.

Sursa foto: adevarul.ro