Un NOU ANTRENOR la Concordia Chiajna

Consiliul Director al Clubului Sportiv Concordia Chiajna l-a numit ANTRENOR principal pe MARIUS BACIU, in locul lui MARIUS SUMUDICA, tehnician care a parasit echipa ilfoveana de fotbal dupa remiza de duminica, 1-1, cu FC Brasov.

MARIUS SUMUDICA si-a reziliat pe cale amiabila contractul cu Concordia Chiajna, ca si staff-ul sau tehnic, format din antrenorii secunzi Bogdan Andone si Cristian Petre si din preparatorul fizic Ciprian Moscu, potrivit Agerpres, care citeaza site-ului oficial al clubului.

Citeste si: Concordia Chiajna invinsa de Ceahlaul Piatra Neamt, scor 0-1(0-1), in Liga I

MARIUS BACIU, fostul jucator al Stelei, va fi ajutat de Erik Lincar, antrenor secund, si de Razvan Rotaru, preparator fizic. Antrenor cu portarii va fi tot Radu Sardescu, care a ocupat aceeasi functie si in ”mandatele” lui Ionut Chirila si Marius Sumudica la formatia din Chiajna.

MARIUS BACIU (39 ani) a pregatit-o pana de curand pe Academica Arges (liga a doua). Si-a inceput cariera de tehnician la Vointa Sibiu, dupa care a activat la Pandurii Targu Jiu, Unirea Alba Iulia, Silvania Simleu Silvaniei, CSMS Iasi si SC Bacau.

Citeste si: LIGA I: DINAMO BUCURESTI a fost INVINSA de CONCORDIA CHIAJNA cu scorul de 0-3

Sumudica (44 ani), care se afla la ilfoveni din martie 2014, era unul dintre cei trei antrenori care se aflau pe bancile tehnice din Liga I de la inceputul sezonului, alaturi de COSTEL GALCA (Steaua Bucuresti) si Leo Grozavu (FC Botosani).

Concordia Chiajna ocupa locul 11 in clasament, cu 27 puncte din 24 de meciuri.

Sursa foto: gsp.ro