UN NOU ANTRENOR la RAPID

Antrenorul CRISTIAN PUSTAI apare, joi, intr-o fotografie postata pe pagina oficiala de Facebook a clubului Rapid purtand un fular cu insemnele gruparii giulestene, dupa ce a semnat contractul cu formatia bucuresteana.

“Domnul Cristian Pustai este oficial noul antrenor principal al echipei Rapid Bucuresti” , este mesajul care insoteste fotografia publicata pe pagina amintita.

Contractul dintre Rapid si Pustai a fost semnat la baza de pregatire de la Pro Rapid.

Actionarul majoritar al FC Rapid, VALERII MORARU, a declarat, joi, ca a ajuns la un acord din toate punctele de vedere cu antrenorul CRISTIAN PUSTAI, care va fi angajatul gruparii giulestene, incepand de luni.

Citeste si: Antrenorul CRISTIAN PUSTAI si-a REZILIAT CONTRACTUL cu ASA Targu Mures

Antrenorul CRISTIAN PUSTAI, care a semnat un contract cu Rapid pana in vara acestui an, a declarat, joi, la iesirea de la baza Pro Rapid, ca obiectivul sau este salvarea de la retrogradare si ca lucrurile “au inceput sa se miste” la gruparea giulesteana.

“Sunt oficial antrenor al Rapidului. Acum 25 de minute am semnat cu Rapid un contract valabil sase luni, cu optiune de prelungire, daca lucrurile sunt bune pana la vara. Obiectivul este salvarea de la retrogradare. Am semnat acum pentru ca lucrurile au inceput sa se miste, sunt jucatori care au confirmat, care au primit biletele (n.r. – de avion) si era normal sa semnez si eu pentru ca si ei trebuie sa vina intr-un loc unde macar este antrenor. Este o raspundere pe care mi-am asumat-o pentru ca este o echipa iubita, o echipa mare a campionatului nostru, care din pacate in acest moment este intr-o situatie foarte grea. Ne inhamam la munca, incepem de luni, si vom face tot ce depinde de noi pentru a salva echipa. Suporterilor le promit ca o sa muncesc si ca toti vom incerca sa ne ridicam la pretentiile lor. Este foarte greu, pentru asta trebuie toti sa actionam ca o echipa”, a declarat NOUL ANTRENOR al echipei Rapid, citat de Mediafax.

Contractul dintre Rapid si CRISTIAN PUSTAI a fost semnat la baza de pregatire de la Pro Rapid.

CRISTIAN PUSTAI intocmeste cu presedintele DINU GHEORGHE lista cu jucatorii pe care gruparea giulesteana urmeaza sa ii transfere pana la inceperea returului.

Citeste si: Liviu Ciobotariu, noul antrenor al echipei ASA Targu Mures

Conducerea FC Rapid a reziliat contractele majoritatii fotbalistilor din lot, dorind sa faca schimbari majore dupa ce echipa a incheiat turul Ligii I pe ultimul loc al clasamentului. In prezent, sub contract cu Rapid mai sunt doar noua fotbalisti: Bornescu, Draghia, Al. Coman, N. Vasile, Martin, Pancu, Al. Dan, Kikas si Rui Miguel.

Reunirea echipei pentru inceperea pregatirilor este programata luni, la baza sportiva Pro Rapid.

Sursa foto: facebook.com