UN NOU ATAC ARMAT IN SUA: Zeci de persoane au fost IMPUSCATE. UPDATE

Un atac armat are loc la aceasta ora la San Bernardino, la est de Los Angeles, potrivit unui mesaj pe Twitter al pompierilor orasului care vorbesc despre 20 de victime, anunta AFP, citata de Agerpres.

UPDATE 00:07: Cel putin 12 persoane au fost impuscate mortal, iar alte opt au fost ranite in incidentul armat din orasul californian San Bernardino, afirma surse citate de ABC News.

Atacul a avut loc la un centru pentru tratarea persoanelor cu deficiente comportamentale (Inland Regional Center) situat in zona Waterman din San Bernardino, un orasel de 200.000 de locuitori situat la 100 de kilometri est Los Angeles.

Autoritatile americane au confirmat un incident armat in zona Park Center Circle din San Bernardino, in sudul Californiei. Politia a anuntat ca cel putin 20 de impuscate in zona Waterman din San Bernardino. Autoritatile cauta cel putin un individ inarmat.

Echipe speciale ale politiei (SWAT) verifica atent cladirile din imprejurimi in cautarea autorului sau autorilor atacului armat.

Autoritatile americane continua cautarea autorilor atacului armat din California

Autoritatile americane continua in mod activ operatiunile de cautare a individului sau indivizilor care au deschis focul intr-un centru pentru persoane cu deficiente congnitive din oraselul San Bernardino, unde au fost ucise cel putin 12 persoane, alte zeci fiind ranite.

Toate scolile, centrele comerciale si institutiile din comitatul californian San Bernardino au fost inchise in urma atacului armat.

Politia regionala a anuntat ca este cautat cel putin un individ inarmat sau cel mult trei.

 Stire initala

“Pompierii din San Bernardino intervin in urma informatiilor potrivit carora s-au inregistrat 20 de victime in cursul unui atac armat”, potrivit acestui mesaj postat de Twitter de contul pompierilor orasului. Politia din San Bernardino a confirmat, de asemenea pe Twitter, ca “o persoana inarmata este in plina actiune”.

Sursa foto: hotnews