Un nou COMPLEX COMERCIAL va fi construit in Capitala

Primarul Neculai Ontanu a semnat marti documentatia de urbanism pentru inceperea construirii unui nou si modern COMPLEX COMERCIAL, realizat la standarde inalte si cu spatii generoase care va fi atractia Capitalei, au anuntat reprezentantii Primariei Sectorului 2.

“VERANDA” este numele noii zone de agrement care va fi ridicata pe strada Ziduri Mosi la numarul 23 si care va pune la dispozitia bucurestenilor o bogata oferta de spatii publice alimentare, nealimentare, divertisment si parcari dispuse in doua subsoluri, parter, mezanin partial si doua etaje.

Citeste si: Un MALL din Bucuresti, desemnat CLADIREA ANULUI in Europa de Sud-Est

Intreaga constructie va avea o suprafata totala de 66.766 metri patrati. Subsolul doi va avea functie comerciala, adapost civil, spatii tehnice si o parcare de 180 de locuri, subsolul 1 va avea spatii tehnice, circulatii de verticala si orizontala, precum si o parcare de 202 locuri, parterul va avea spatii comerciale, cafenele, galerii de circulatie, incaperi administrative, birouri administrative, iar mezaninul partial va avea amenajate birouri administrative, sali de conferinte si spatii tehnice. Etajele unu si doi vor fi amenajate ca terase acoperite cu functia de parcare pentru un total de 809 autovehicule.

Citeste si: PROIECT IMOBILIAR de 40 de milioane de euro, pe terenul fostei fabrici de bere GRIVITA. GALERIE FOTO

Potrivit surselor citate, noul COMPLEX COMERCIAL ”VERANDA” va pune la dispozitia bucurestenilor o gama variata de magazine de diferite categorii si marimi cu profiluri diverse, spatii pentru alimentatia publica, fast -food-uri, baruri si zone de divertisment si sanatate, precum si spatii de joaca pentru copii.

Sursa foto: caleaeuropeana.ro