Un NOU CUTREMUR in NEPAL si INDIA: REPLICA de 6,7 GRADE pe scara RICHTER. UPDATE

Un nou CUTREMUR PUTERNIC s-a produs duminica in INDIA si NEPAL, cladirile fiind zdruncinate la New Delhi, relateaza Reuters. Potrivit United States Geological Survey, aceasta REPLICA a avut magnitudinea de 6,7 grade pe scara Richter, dupa primul CUTREMUR de 7,9 ce a lovit sambata regiunea si in care si-au pierdut viata cel putin 2.000 de persoane.

UPDATE 11.15: La tabara de baza a plecarilor spre Muntele Everest, alpinistul roman ALEX GAVAN a anuntat intr-un mesaj pe Twitter ca REPLICA a declansat TREI AVALANSE, noteaza Reuters.

Acest al doilea CUTREMUR a lovit o zona situata la nord-vest de Kathmandu, in apropiere de granita cu China, a precizat USGS. REPLICA a fost resimtita pana in Muntele Everest, potrivit alpinistilor din zona.

CITESTE SI: VIDEO CUTREMUR DE 7,9 GRADE IN NEPAL: BILANT PROVIZORIU: Aproximativ 1900 de MORTI. 18 TRUPURI, gasite pe EVEREST. UPDATE 

‘Un alt CUTREMUR, este o REPLICA chiar acum’, a declarat telefonic alpinistul indian Arjun Vajpai de la tabara de baza de pe Muntele Makalu, 20 km de Everest. Potrivit Reuters, in convorbirea telefonica se puteau auzi tipete si zgomotul unei avalanse.

CITESTE SI: CUTREMUR NEPAL: Cei 6 TURISTI si 4 ALPINISTI ROMANI surprinsi de SEISM sunt TEFERI. UPDATE 

Sursa foto: jurnalul.ro