Un nou divorț în Generația de Aur! 8 tricolori care au jucat la CM 1994 s-au separat de soții

În România, în fiecare zi se produc 80 de divorţuri, conform unui raport al Institutului Naţional de Statistică. Nici fotbaliştii nu fac excepţie de la regulă, iar în ultimii 20-30 de ani, mari jucători români au fost în prim-plan cu rupturi ale căsniciilor despre care presa a scris pe larg la momentul respectiv.

Ultimul dintre ei, Gică Craioveanu, care a divorțat de Gemma acum câteva luni, dar anunțul a fost făcut public acum câteva zile.

Gică Craioveanu nu este la primul divorț

A fost un cuplu controversat în lumea fotbalului: Gică Craioveanu – Oana, fiica fostului fotbalist al Universităţii Craiova, Petre Deselnicu. Relația lor a început în 1991, după ce Oana a fost logodnica lui Gică Popescu! Acesta a fost și motivul pentru care Craioveanu și Popescu nu și-au vorbit timp de 7 ani. În 2002, soții Craioveanu au divorțat, iar fotbalistul s-a îndrăgostit de Gemma, o spanioloaică din Villarreal, care i-a devenit soție, dar și mama celui de-al doilea băiat, Alexandru, și a unei fete, Adriana. Gemma e cu 9 ani mai tânără, dar acum povestea de dragoste s-a terminat.

Citeste si:  UN MEMBRU AL GENERATIEI DE AUR ESTE FALIMENTAR SI IN DIVORT! DUPA 20 DE ANI DE CASNICIE

„Da, am divorțat! Dar țin să precizez că am o relație extraordinară cu Gemma datorită faptului că avem și doi copii împreună. Mergem împreună în vacanțe, nu e problemă. Există respect între noi, doar am stat 20 de ani împreună. E o viață de om! Pur și simplu ne-am despărțit pentru că nu a mai fost să fie. Dar am rămas în relații foarte bune. Spre exemplu, am fost la Cazanele Dunării cu ea în august”, a declarat Gheorghe Craioveanu pentru Cancan.ro.

Sursa foto: realitatea