Un nou filmuleț controversat cu Maradona! El Pibe de Oro petrece cu alcool, trabucuri și pastile! Video

Fostul său doctor aruncă bomba: „Diego s-a sinucis!”

Diego Maradona a murit la vârsta de 60 de ani. Presa din țara sa natală continuă să dea publicității o serie de filmulețe controversate în care apare fostul decar, în timp ce fost său doctor, Alfredo Cahe, a dezvăluit o informație șocantă: ”Maradona s-a sinucis!”

Ultimul clip postat pe rețele de socializare îl înfățișează pe Diego Maradona alături de Mariano Castro, un medic argentinian, cu câteva zile înainte ca marele jucător de fotbal să fie suspus la o intervenție pe creier pentru îndepărtarea unui hematom subdural.

Diego Maradona cântă de mama focului cu un trabuc în mână și având în față un pahar cu alcool, pe masă putându-se vedea și o cutie cu medicamente. ”Marcos Paz, o să ne întoarcem” cânta Diego Maradona referindu-se la o închisoare din Buenos Aires unde a fost închis Víctor Stinfale, un foarte bun prieten al său.

Diego Maradona s-a sinucis?

Totodată, fostul său medic personal, Alfredo Cahe, a dezvăluit deunăzi o informație șocantă, doctorul susținând că fostul mare fotbalist și-ar fi pus capăt zilelor. Cahe a declarat în timpul emisiunii Confrontados de la postul local Canal 9 (același care a făcut public filmulețul amintit mai sus) că una dintre asistentele care a stat cu Maradona până la final i-ar fi mărturisit că: ”(n.red. Maradona) Nu mai voia să trăiască. Era obosit”.

„Ultima oară l-am văzut în viață la clinica Olivos, unde fusese operat. Era sedat și dormea. Nu am putut să vorbesc cu el sau cu psihologul sau cu psihiatrul. Pur și simplu, mi-au închis ușa în față”, a declarat acesta, adăugând: „Când m-am dus să-l văd a doua oară, se sinucisese. Cred că s-a sinucis pentru că se săturase de tot ce îl înconjura. Totul ce s-a întâmplat a dus la sinucidere. Una dintre asistentele care au stat cu el până la sfârșit mi-a spus: ”Nu mai voia să trăiască. Era obosit”, a declarat Alfredo Cahe.

Sursa foto: captură video