Un nou LIDER de PARTID se inscrie in cursa pentru PRIMARIA CAPITALEI

Presedintele PND, DANIEL FENECHIU, a declarat sambata ca va candida la PRIMARIA CAPITALEI, precizand ca saptamana viitoare va organiza o conferinta de presa in cadrul careia va anunta si prioritatile campaniei sale electorale, informeaza Agerpres.

“Cu siguranta, da. Saptamana viitoare o sa fac o conferinta de presa si o sa va anunt si care sunt cele cinci prioritati ale campaniei mele electorale. Deocamdata, nu candidez. Nu mi-am anuntat candidatura, mi-am anuntat intentia in urma cu ceva vreme si cred ca in curand o sa-mi anunt si candidatura in ipoteza in care nu apare peste noapte un membru din PND mai bun ca mine sau nu vine cineva sa se inscrie cu o notorietate mai buna si care sa ma onoreze sa fac pasul lateral”, a afirmat DANIEL FENECHIU, la Congresul PND, raspunzand unei intrebari pe aceasta tema.

CITESTE SI: ALEGERI LOCALE 2016: CANDIDATII PENTRU CELE 7 PRIMARII DIN CAPITALA

Cat priveste aliantele partidului in perspectiva alegerilor locale, DANIEL FENECHIU a spus ca organizatiile de partid au libertatea de a actiona in acest sens. “Am lasat libertate organizatiilor sa faca aliante. In PND functioneaza autonomia. Nu se va decide la Bucuresti, nu o sa spun la Bucuresti: faceti alianta cu PNL-ul ca am vorbit eu cu Gorghiu sau cu PSD-ul ca am vorbit eu cu Dragnea. Pur si simplu, fiecare unde va gasi posibilitatea sa-si fructifice proiectul propus va face majoritatea cu partidul care va sustine proiectul nostru”, a spus DANIEL FENECHIU.

Sursa foto: realitatea