Un nou model Dacia surprins in teste ! Vezi FOTO in articol

Pe internet au aparut recent noi poze cu un model Dacia surprins in teste, specialistii crezand ca este vorba de Logan III.

Este modelul Dacia surprins in teste un nou prototip misterios care anunta a treia versiune de Logan? Asta este intrebarea pe care si-o pun specialistii dupa ce un model Dacia a fost surprins recent pe strazile din Romania, automobilul cu pricina ascunzandu-si sub camuflaj designul spoilerelor fata si spate, scrie 4tuning.ro.

Nu este exclusa, de asemenea, nici posibilitatea ca ceea ce vedem in aceste fotografii spion sa fie, de fapt, un Renault Symbol, mai scrie sursa citata. Ce pregateste, asadar, Dacia? Daca tinem cont ca Logan-ul 2 a fost lansat in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Paris din toamna anului trecut, faceliftul este oarecum scos din discutie.

De asemenea, cea de-a doua generatie a berlinei de la Mioveni se bucura deja de mai toate echipamentele regasite la nivelul modelelor Lodgy, respectiv Sandero 2, astfel ca si aceasta teorie iese din discutie.

Sursa foto: realitatea.net