Un nou post de televiziune a primit licenta de la CNA

Un nou post de televiziune a obtinut licenta audiovizuala de la CNA. Este vorba despre WMR Business TV in componenta careia se vor afla Radu Soviani, Sorin Marinescu si Emil Hurezeanu (foto), informeaza Mediafax.

Sorin Marinescu va avea un cumul de functii: presedinte si manager general al televiziunii, iar Emil Hurezeanu director editorial.

“Dupa parerea noastra este un proiect actual pentru economia romaneasca, in momentul de fata, dupa ce piata romaneasca, cosumatorul de stiri de business – consumator in sensul de utilizator al acestor stiri, pentru ca aceste stiri se pot utiliza direct in imbunatatirea nivelului de piata, toate companiile, toti oamenii de afaceri si chiar consumatorul neimplicat in vreo activitate economica de anumite dimensiuni – are nevoie sa stie si sa poata sa cunoasca cum se opereaza cu diverse instrumente care apartin pietei financiare”, a declarat Sorin Marinescu, administratorul firmei World Media Resources SRL.

Radu Soviani, purtatorul de cuvant al Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), va realiza emisiunea “The Money Show”, care va fi difuzata de luni pana vineri, intre orele 20.00 si 21.00.

Conform proprietarilor, televiziunea va difuza productii care privesc economia interna si politica externa, cu implicatii si analize in domeniul economic.

Sursa foto: adevarul.ro