Un nou PROTEST in PIATA VICTORIEI din CAPITALA: COD ROSU la DNA! JUSTITIE nu CORUPTIE

Cateva zeci de persoane s-au strans, duminica seara, in fata sediului Guvernului la manifestatia intitulata “Protest pentru Apararea Justitiei” si au pornit in mars spre Ministerul Justitiei si DNA, informeaza televiziunile de stiri.

UPDATE: Jandarmii au dirijat marsul in asa fel incat manifestantii sa mearga doar pe trotuar, lansand libera circulatia masinilor in apropiere. Protestatarii poarta pancarte pe care scrie “Minciuna si hotia guverneaza Romania” si “Diaspora nu uita: impreuna vom lupta”. Se striga “Rusine, Carmen Dan!” si “Sustinem DNA!”.

Unii manifestanti flutura drapele ale SUA si Germaniei. Cei prezenti in Piata Victoriei au fluturat steagul Romaniei, scandand lozincile devenite binecunoscute dupa 31 ianuarie, data la care a fost adoptata OUG 13: “PSD, ciuma rosie!”, “DNA sa vina sa va ia!”, “Sobolanii”, “Jos Tariceanu, Dragnea si Dorneanu!” sau “Romania cere: Fara gratiere!”.

Pe una dintre pancarte se poate citi “Justitia e dreptul fiecaruia la sanatate morala

STIRE INITIALA

Ca de fiecare data, manifestantii s-au mobilizat pe retelele de socializare. Marsul de protest din Capitala are loc pe traseul: Piata Victoriei – Piata Romana – Universitate – Piata Unirii – Ministerul Justitiei – DNA. Proteste sunt anuntate si in Iasi, Constanta, Sibiu, Cluj, Timisoara, Arad, Oradea, Galati si Alba Iulia.

Sursa foto: bucuresti fm