Un nou scandal la Insula Iubirii! Un concurent a recunoscut că a încercat să fie „peşte“! Foto în articol

În cea mai recentă ediţie a emisiunii „Insula iubirii“, prima concurentă care a picat în ispită a fost Mari, iubita lui Iulian. Aceasta şi-a motivat gestul afirmând că el a picat primul în ispită, după ce s-a sărutat cu Irina.

Iniţial, Mari a ajuns în braţele lui George, pe care până la urmă l-a dat la o parte, pentru a avea o relaţie cu Cristi. În momentul în care a decis să se despartă de Iulian, bărbatul alături de care a ajuns în Thailanda, Mari a aruncat foarte multe cuvinte grele la adresa acestuia. Printre zecile de înjurături pe care telespectatorii le-au auzit, concurenta de la „Insula iubirii“ a afirmat că Iulian şi-a dorit să fie şi proxenet, dar că acest lucru nu i-a reuşit.

Citește și: SCANDAL LA INSULA IUBIRII: MAMĂ CE PUMN I-AȘ FI DAT ÎN FAȚĂ! VIDEO

Din spusele lui Mari, fostul ei iubit ar fi încercat să trimită două tinere în străinătate să se prostitueze, iar acest lucru a fost confirmat parţial chiar de Iulian, în cea mai recentă ediţie a emisiunii „Insula iubirii“.

Întrebat de Radu Vâlcan dacă a vrut să fie „peşte“, Iulian a recunoscut că a cunoscut, la un moment dat, că se apropiase de o fată care îşi dorea să ajungă în străinătate şi să-şi vândă trupul. Potrivit concurentului de la „Insula iubirii“, el nu a ajutat-o pe aceasta să îşi ducă planul la bun sfârşit, deoarece şi-a dat seama că nu este făcut pentru această „meserie“.

Toţii concurenţii de la „Insula iubirii“ au fost şocaţi când au auzit acest lucru, iar cel care l-a confruntat direct pe Iulian a fost Ionuţ. „Nu m-aş fi gândit niciodată că ai putea să fii «peşte»“, i-a spus acesta, iar Iulian s-a apărat timid şi parcă fără a ştii ce răspuns să dea: „Am încercat“.

Sursa text: okmagazine.ro