Un NOU SEF la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Dobrogea”

Seful Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta (IGSU), col. dr. NICOLAE CORNEA, a numit marti un NOU SEF la conducerea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) “Dobrogea”, cu delegatie temporara pentru o perioada de sase luni.

Vicepremierul pentru securitate nationala si ministru al Afacerilor Interne, GABRIEL OPREA, a anuntat marti, in videoconferinta cu prefectii si sefii structurilor de ordine publica, faptul ca seful IGSU, col. dr. Nicolae Cornea, l-a imputernicit la conducerea ISU “Dobrogea” pe col. Gheorghe Constantin, ofiter specialist principal I in cadrul IGSU, anterior ocupand timp de 24 de ani functia de comandant detasament la ISU “Serban Cantacuzino”-Judetul Prahova.

Citeste si: DOREL GRADINARU a fost dat afara de ministrul GABI OPREA. Cine este inlocuitorul sau. UPDATE

Fostul comandant al lSU “Dobrogea”, col. Viorel Jianu, a fost demis in urma tragediei aviatice de pe Lacul Siutghiol in care si-au pierdut viata cele patru persoane aflate la bordul unui elicopter SMURD. Tot ca urmare a modului ineficient de actiune in cazul acelui sinistru a fost demis si prefectul judetului Constanta, RADU VOLCINSCHI.

Citeste si: ACCIDENT ELICOPTER SMURD: Seful ISU “Dobrogea”, SCHIMBAT din functie

Sursa foto: observator.ro