Un nou serviciu social de tip CANTINA in Sectorul 6. Deputatul RAZVAN MIRONESCU, prezent la INAUGURARE

Un nou serviciu social de tip cantina, situat in Calea Crangasi nr. 42-44, bloc 9 – 10, parter, vine in sprijinul a 300 de persoane cu domiciliul in Sectorul 6. Deputatul liberal RAZVAN MIRONESCU a fost alaturi de beneficiari in prima zi de functionare a cantinei

Anual, sute de persoane aflate in dificultate, incluse in evidentele Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6, solicita diverse forme de sprijin social, printre care si servirea mesei la cantina, potrivit unui comunicat al DGASPC Sector 6. 

„Oferim in prezent servicii de cantina pentru 500 de persoane aflate momente dificile ale vietii. Cantina Crangasi, deschisa astazi, ne permite extinderea acestui tip de servicii sociale, de acordare a unei mese calde, pentru alte 300. Suntem alaturi de membrii comunitatii prin cantine sociale amplasate cat mai aproape de casele lor, avand in vedere ca unele persoane se afla in situatii speciale si se deplaseaza cu greutate”, a declarat primarul Sectorului 6, RARES MANESCU.

CITESTE SI: La insistenta lui RAZVAN MIRONESCU un nou TEREN de SPORT a fost dat in folosinta in cartierul ANL BRANCUSI 

In scopul sprijinirii celor mai defavorizati membri ai comunitatii, DGASPC Sector 6 a incheiat, de-a lungul anilor, mai multe parteneriate public-private prin care beneficiarii pot lua o masa calda dupa cum urmeaza:

–  in zona Ghencea – 150 de persoane,
 –  in zona Bulevardul Timisoara – 250 de persoane,
 – in Cartierul Militari – 100 de persoane.

Dezvoltarea unui sistem de servicii sociale, care se adresezeaza tuturor categoriilor de persoane aflate in dificultate, cu domiciliul pe raza Sectorului 6 este un deziderat prin care Primaria Sectorului 6 urmareste asigurarea un acces echitabil si nediscriminatoriu al cetatenilor la servicii si prestatii sociale adaptate nevoilor actuale. Se are in vederea cresterii calitatii vietii si promovarea principiilor de coeziune si incluziune sociala la nivelul comunitatii, in concordanta cu standardele nationale si europene in domeniu.

CITESTE SI: RAZVAN MIRONESCU a servit masa la CANTINA SOCIALA SF. NECTARIE din SECTORUL 6 – FOTO

Deputatul liberal RAZVAN MIRONESCU si-a petrecut ziua alaturi de beneficiarii cantinei sociale cu scopul de a-i sustine si incuraja. In urma cu cateva zile, RAZVAN MIRONESCU  a fost prezent la Cantina Sociala Sf. Nectarie din SECTORUL 6 pentru a da o mana de ajutor lucratorilor care se ingrijesc, zi de zi, de beneficiarii acestui serviciul social.

 Sursa foto: facebook / DGASPC Sector 6