Un nou șoc în showbiz! Adio Kanal D! Gabriela Cristea a semnat cu o televiziune concurentă

Un nou șoc în showbiz! Adio Kanal D! Gabriela Cristea i-ar fi refuzat pe patronii turci, preferând o televiziune concurentă, informează cancan.ro. La trei luni de la mega-scandalul din televiziune, când Gabriela Cristea a aflat din presă că Bianca Drăgușanu a înlocuit-o definitiv la emisiunea „Te vreau lângă mine“, vedeta a luat o decizie radicală.

Potrivit surselor Cancan, Cristea a refuzat Kanal D și a semnat cu Antena. Atât ea, cât și soțul ei, Tavi Clonda, au acceptat să ofere exclusivitatea botezului fetiței lor, care va avea loc în curând, trustului Antena. Pe lângă marele eveniment, cei doi vor avea apariții TV, atât pe Antena 1, cât și pe Antena Stars, dar și pe site-urile care aparțin de același trust, notează sursa citată.

Trustul Intact le-ar fi asigurat celor doi toate cele necesare botezului, începând de la localul unde va avea loc petrecerea, până la vestimentația lor și muzica ce va anima invitații. Totul a fost realizat în regim de barter, nimeni nu va plăti nimic și toți vor avea de câștigat. Trustul va avea exclusivitatea botezului fiicei uneia dintre cele mai apreciate vedete de televiziune, Gabriela Cristea va fi scutită de cheltuielile evenimentului, iar organizatorii vor beneficia de publicitate. „Nu doresc să comentez. Toate contractele mele sunt confidențiale”, a declarat Cristea, pe acest subiect.

Sursa foto: cancan.ro